Prinsengarde Sleuteloverdracht PubQuiz !

Carnavalisten,  op donderdagavond 11 februari  organiseert de Prinsengarde van H.C.V. de Weidemennekes de Prinsengarde Sleuteloverdracht PubQuiz een online evenement wat je niet mag missen.  We starten met een grandioos programma rond 20:00 uur en het duurt tot circa 22:00 uur. Zet je schrap voor een online evenement uit de huiskamers van de Prinsengarde!

Deelname aan de PubQuiz bedraagt € 5,-. Hiervoor ontvang je een unieke persoonlijke code om deel te nemen aan de online quiz met grandioze prijzen. Ook ontvangt elke deelnemer een “sleuteloverdracht” pakket thuis. In dit pakket zitten unieke goodies die de avond nóg specialer maken.

Deelname kan alleen door opgave via het formulier op de website. Er is een maximaal aantal deelnemers van 80 dus geef je snel op. Deelname sluit op 6 februari of wanneer het maximaal aantal deelnemers is gehaald. Deelname is pas bevestigd als er betaald is. De link voor het betaalverzoek staat vermeld in de e-mail die je ontvangt direct ná aanmelding. Check ook je ongewenste e-mail (spam). Ná 7 februari ontvang je je pakket, de unieke deelnemers code én de link naar de live Youtube stream.

De PubQuiz wordt gespeeld via Kahoot op Youtube. Tip installeer vast de Kahoot app op je mobiele telefoon. Hiermee kun je dan digitaal meespelen met de PubQuiz.

Als je vragen hebt met betrekking tot deelname stuur dan een e-mail naar patrick.prickartz@gmail.com.

Wij verheugen ons op je deelname!

Prinsengarde H.C.V. de Weidemennekes

[contact-form-7 id=”2278″]