Grote Club Actie meeloopdag

Zaterdag 19 september 2020 gaat de Grote Clubactie van start! Wij doen ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zal het carnavalsseizoen géén sponsorgeld of prijzengeld opleveren maar alle kosten, bijvoorbeeld voor de hal, lopen gewoon door. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (€ ofwel 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,-

Wanneer, waar en hoe?
De Grote Clubactie 2020 start op zaterdag 19 september en wij organiseren een gezamenlijke meeloop dag. Wij verzamelen om 13:30 uur bij onze loods aan de van Alphenstraat. Na een kopje koffie met wat lekkers ontvangen jullie de briefing. We gaan van 14:00 uur tot circa 16:00 uur loten verkopen op diverse locaties in de buurt.

Nadien is er voor iedereen twee consumpties en een hapje. Neem ook de kids mee die verkopen goed! Aanmelden voor deze Grote Clubactie meeloopdag kan hier op deze pagina. We gaan er van uit dat veel leden zich zullen aanmelden en inzetten voor de verkoop van een aantal loten deze middag.

Let erop dat je verantwoord loten verkoopt tijdens de coronacrisis en dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn! Verantwoord loten verkopen langs de deur doe je zo:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand aan de deur.
  • Gebruik je het verkoopboekje? Vraag kopers dan zoveel mogelijk online loten te kopen. Lukt dit niet? Vraag dan of de koper zijn eigen pen wil gebruiken.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij werken met

Verkoopboekjes: Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code of verkooplink) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel. Bekijk de instructie van online loten verkopen via het verkoopboekje op de achterkant.

Online: Je ontvangt van ons een e-mail met daarin onze clublink naar de verkooppagina. Ook krijg je een persoonlijke verkooplink. Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

We zien jullie graag zaterdagmiddag 19 september!