Houten Huis 2022

BEDANKT VOOR JE STEUN! 

 

Een 24 uur durende live carnavals show omgedoopt tot ‘Houten Huis’ met als doel geld in zamelen voor Stichting Skik in Twente. Stichting Skik in Twente wil mantelzorggezinnen met opgroeiende kinderen een zorgeloze en onvergetelijke vakantie bieden. Hierin staan ontzorgen, vakantiebeleving, plezier, gezelligheid en ontspanning centraal. Zo kunnen ook deze gezinnen samen vakantieherinneringen opbouwen en energie opdoen voor de rest van het jaar.

Vanaf vrijdag 18 februari 2022 om 23:11 uur laten een aantal leden van onze vereniging zich “opsluiten” in het Houten Huis en kunnen er online plaatjes aangevraagd worden voor het goede doel. Ook kunnen leden én niet leden extra acties doen om geld in te zamelen. Wanneer dit wordt gefilmd kan dat in het online evenement uitgezonden worden. De live show zal duren tot zaterdagavond 19 februari 2022 om 23:11. Daarna zal het eindbedrag voor het goede doel op spectaculaire wijze bekend gemaakt worden.

De organisatie daagt iedereen uit om hun steentje bij te dragen aan dit grandioze evenement d.m.v. het aanvragen van muziek, het aanschaffen van goodies, het inzenden van filmpjes, het doen van een heitje voor een karweitje of welke actie dan ook! Tevens is het mogelijk om namens een vereniging een gast af te vaardigen die in het houten huis de mogelijkheid krijgt om het opgehaalde bedrag te komen brengen. Neem voor meer informatie hierover contact op via houtenhuis@weidemennekes.nl